מתכון אותנטי הישר מטוסקנה – קנטוצ’י עם שקדים

בטוסקנה, כשהמקומיים רוצים ליהנות מקינוח מרענן, הם טובלים את הביסקוויטים ביין קינוח לסיום מתוק של ארוחה.
תהליך ההכנה של הביסקוויטים קליל ונגיש לכל אחד. זה כל מה שאתם צריכים:

מרכיבים
500 ג’ קמח “00” (קמח רב תכליתי)
280 ג’ סוכר
100 ג’ חמאה
5 ביצים
250 שקדים שלמים
4 ג’ שמרים לעוגה
מלח

אופן ההכנה:
חממו מחבת, תחתכו את השקדים וקלו אותם על המחבת למספר דקות. שברו את הביצים לקערה, הוסיפו אליה את המלח, סוכר וערבבו בעזרת מקצף. לאחר שהתערובת עורבבה היטב, הוסיפו את החמאה והמשיכו לערבב. בקערה אחרת, נפו קמח למניעת גבשושיות והוסיפו לתערובת תוך כדי תנועת ערבוב.

הוסיפו את השקדים הקלויים וערבבו עד ליצירת בצק אחיד. לאחר מכן, חצו את הבצק לשני חלקים וגלגלו כל אחד מהם לצורה של בגט צרפתי ואפו אותם בטאבון או בתנור למשך 20 דקות, בטמפרטורה של 190 מעלות. אחרי ה- 20 דקות אפייה, חתכו את הבגטים באלכסון, ואפו אותם בשנית עד לקבלת צבע חום זהוב. אפו למשך 10 דקות נוספות והפכו את הביסקוויטים לאחר 5 דקות, לאפייה שווה בשני הצדדים.

Lets Talk

צרו איתנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם

דילוג לתוכן